Golvläggning Härryda

Hisings Golveri – golvläggning Härryda

Din lokala golvexpert

VI GER DIG

Erfarenhet

Av oss kan alla i Härryda med omnejd få hjälp med golvläggning. Vårt team av medarbetare har lång erfarenhet och kunskap och levererar högkvalitativa resultat som kommer att överträffa dina förväntningar. Hör av dig redan i dag!

Kvalitet

Våra golvexperter skapar golv av superior kvalitet som förvandlar dina rum till vackra, praktiska och inbjudande miljöer, oavsett om det är golv i bostäder, kontor eller affärslokaler. Vi använder oss enbart av kvalitetsprodukter och effektiva arbetsmetoder.

Service

Det är A och O för oss att varje uppdrag utförs utifrån kundens behov och önskemål. Vår största prioritet är att vara professionella för att hjälpa varje enskild kund på bästa sätt. För oss är det viktigaste att du som kund blir 100 procent nöjd med det färdiga resultatet.

Våra tjänster

Vi erbjuder våra tjänster i Göteborg med omnejd när det gäller allt som har med golvslipning, parkettläggning, fiskbensparkett, mattläggning och golvläggning att göra. Med vår mångåriga erfarenhet och stora kunnande garanterar vi att vi kommer att ge dig ett slutresultat som du kommer bli mycket nöjd med!

Golvläggning Härryda

Golvläggning

Vill du göra om ett rum eller flera med vackra och funktionella golv? Vi erbjuder många golvmaterial, såsom trä, laminat och vinyl. Allt beroende på vad du har för önskemål och behov.

Du som investerar i ett nytt golv ska vara helt trygg med att vi arbetar utifrån konstens alla regler! Våra golvexperter har alla mångårig erfarenhet och gediget kunnande, vilket borgar för en mycket hög kvaltiet!

Golvläggning Härryda

Vi som arbetar på Hisings golveri har en passion för det här med golv, och in i minsta lilla detalj lägger vi ner ett gediget arbete som genomsyras av kvalitet och noggrannhet.

Om du önskar bli kontaktad med dina frågor och funderingar eller vill ha en kostnadsfri offert så kan du klicka här. Som privatperson kan du i de flesta fall få tillgodogöra dig rotavdraget.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Plats

Prologgatan 6, 422 41 Hisings Backa

Ring oss

072-900 80 66

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär